20 Μαΐου 2024

    Νέα τάση του 2024: Το εκρηκτικό και αυθεντικό Mob Wife look – Κλειδιά για να το αποκτήσεις αυτό – Βίντεο

    Το φετινό χειμώνα, το πιο hot trend που κυριαρχεί στον χώρο της μόδας είναι το Mob Wife look. Αν έχεις στο μυαλό σου την πανέμορφη Elvira Hancock από την κλασική ταινία “Scarface” του 1983, μαζί με τον τεράστιο Αλ Πατσίνο, τότε έχεις ήδη εικόνα για το πώς είναι μια γυναίκα μαφιόζου, με ένα εκπληκτικό, maximalist fashion και beauty look. Το βλέμμα της είναι έντονα με μολύβι και σκιά, τα χείλη της σφραγισμένα με μια ζεστή απόχρωση καφέ, τα ζυγωματικά της προκαλούν θαυμασμό, ενώ το συνολικό της λουκ συμπληρώνεται με έντονα αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου και λαμπερά χρυσά κοσμήματα.

    Η μακιγιάζ της «Mob Wife»
    Η καινούργια τάση που έχει κατακλύσει το TikTok θέλει τις γυναίκες να υιοθετούν φορέματα από γούνα, δερμάτινα, λεοπάρ, έντονα κόκκινα χρώματα, να βάφουν τα νύχια τους σε ζωηρά χρώματα και να έχουν ρούχα με όγκο. Ήδη, οι Miley Cyrus, Kylie Jenner και Dua Lipa έχουν υιοθετήσει αυτό το look και εάν ανήκεις στην κατηγορία των διακριτικά τολμηρών, μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ την τάση αυτή του χειμώνα!

    Όταν πρόκειται για την επίτευξη ενός τόσο βαρύγδουπου και μαγευτικού look, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να επικεντρωθείς στο μακιγιάζ. Αρχικά, επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό μολύβι για τα μάτια και στην απόλυτη σκιά, που θα δώσουν βάθος και ένταση στο βλέμμα σου. Συνέχισε με ένα καφέ κραγιόν για να δώσεις στα χείλη σου αυτό το υπέροχο και θηλυκό φινίρισμα. Μην ξεχνάς τα έντονα ζυγωματικά, που θα αναδείξουν την απίστευτη γοητεία σου. Για να ολοκληρώσεις το λουκ, μην ξεχάσεις να φορέσεις μεγάλα γυαλιά ηλίου και λαμπερά χρυσά κοσμήματα, που θα προσθέσουν μια επιπλέον δόση στυλ και κομψότητα στην εμφάνισή σου.

    Από εκεί και πέρα, το Mob Wife look απαιτεί ένα σκηνικό γεμάτο αυτοπεποίθηση και ατομικότητα. Καλύψου με γούνες και δερμάτινα, φόρεσε εντυπωσιακά ρούχα με έντονα χρώματα και λεοπάρ σχέδια. Ολοκλήρωσε το look με εμφανή αξεσουάρ και δημιούργησε μαλλιά με όγκο και κίνηση.

    Εάν πρωτοπορείς στο τομέα της μόδας και θες να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση, το Mob Wife look είναι η ιδανική επιλογή για σένα! Αποδόστε φόρο τιμής στην δύναμη και τη γοητεία των Mob Wives και κάντε αυτή την χρονιά αξέχαστη με το εκρηκτικό και αυθεντικό look τους!
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα