19 Μαΐου 2024

    Ολοκληρωμένη περίθαλψη παθολογικών περιστατικών όλο το 24ωρο στο Metropolitan General: Μια καινοτόμος προσέγγιση για την διάγνωση και θεραπεία νόσων

    Η σωστή διάγνωση είναι κρίσιμη για την αντιμετώπιση μιας νόσου, και η παθολογική εξέταση διαδραματίζει ένα ουσιαστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Κάποια συμπτώματα, όπως η δύσπνοια, η αδυναμία, ο πυρετός, η ταχυκαρδία, η σύγχυση, τα οιδήματα στα κάτω άκρα, η δυσαρθρία και η υπέρταση, απαιτούν άμεση επίσκεψη σε έναν παθολόγο, ο οποίος θα προσφέρει την κατάλληλη αγωγή ή θα κατευθύνει τον ασθενή σε κατάλληλους ειδικούς. Η παθολογική εξέταση αποτελεί το πρώτο και ουσιαστικό βήμα για την έγκαιρη διάγνωση κακοήθειας και πρόβλεψη της νόσου. Με τη συνδρομή του παθολόγου, ο οποίος προσεγγίζει ολιστικά την πάθηση, επιλέγεται η κατάλληλη θεραπευτική μέθοδος. Επιπλέον, ο παθολόγος αποτελεί τον πρώτο σταθμό για τον προληπτικό έλεγχο, αξιολογώντας τα εργαστηριακά ευρήματα και αποστέλλοντας τον ασθενή, αν απαιτείται, σε άλλες ειδικότητες.

    Στο Metropolitan General, το Παθολογικό Τομέας αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα με πολυδιάστατη δραστηριότητα, αντιμετωπίζοντας έναν μεγάλο όγκο περιστατικών κάθε χρόνο. Το Τμήμα προσφέρει ευρεία γκάμα ιατρικών υπηρεσιών στον τομέα της εσωτερικής Παθολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και μη χειρουργικής θεραπείας νόσων στους ενήλικες. Το Τμήμα αντιμετωπίζει όλες τις παθήσεις της εσωτερικής Παθολογίας, λοιμώξεις και μεταβολικές διαταραχές, χρησιμοποιώντας σύγχρονες υποδομές και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Το Τμήμα αποτελείται από Παθολογικές Κλινικές, Διαβητολογική Κλινική, Λοιμωξιολογική Κλινική και Παθολογικό Εξωτερικό ιατρείο. Μία ομάδα καταξιωμένων γιατρών, με εμπειρία και εξειδίκευση σε πολύπλοκες περιπτώσεις, αναλαμβάνει τη φροντίδα των ασθενών. Επιπλέον, ένα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό διασφαλίζει την καλύτερη παροχή φροντίδας στον ασθενή 24/7.

    Το Παθολογικό Τμήμα στηρίζεται στα Διαγνωστικά και Απεικονιστικά Εργαστήρια του Metropolitan General, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Κλινικής. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πλήρως εξοπλισμένα νοσοκομεία στην Ελλάδα, και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Επιπλέον, συνεργάζεται με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ. Με τη συνδυασμένη δύναμη του ιατρού και του νοσηλευτικού προσωπικού, το Metropolitan General διασφαλίζει ότι οι ασθενείς του λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη, 24 ώρες το 24ωρο.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα