19 Μαΐου 2024

    Σωτήρη, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

    Στο σημερινό αφιέρωμα, συναντάμε τον Σωτήρη, έναν 27χρονο copywriter που μενει στο Κουκάκι. Μέσα από μια συνέντευξη, έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να μάθουμε για τον προσωπικό του στιλ και τις προτιμήσεις του στη μόδα.

    Το προσωπικό του πεδίο ασχολίας

    Ο Σωτήρης μας αποκαλύπτει ότι είναι copywriter στη διαφήμιση, οπότε το γράψιμο αποτελεί τον βασικό του επαγγελματικό χώρο. Ωστόσο, αυτό που του αρέσει περισσότερο είναι να παρατηρεί το περιβάλλον του και να αντλεί έμπνευση για τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει.

    Η επίδραση της μόδας στον Σωτήρη

    Όταν ρωτάμε τον Σωτήρη για τη σχέση του με τη μόδα, αποκαλύπτει ότι το αθλητικό στυλ κατέχει ένα ιδιαίτερο χώρο στην καρδιά του. Ένα αθλητικό ντύσιμο που παλιά θεωρούταν καθημερινό, τώρα έχει εξελιχθεί σε high fashion trend, κάτι που έχουμε δει στις πασαρέλες της τελευταίας χρονιάς. Ο Σωτήρης το απολαμβάνει γιατί το θεωρεί προσιτή προσέγγιση στο ντύσιμο της καθημερινότητας.

    Η επιρροή του Héctor Bellerín

    Όταν συζητάμε γι’ αυτό που φοράει ο Σωτήρης, δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε τον Héctor Bellerín. Είναι γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής συμβάλλει στην αναδίπλωση του αθλητικού στυλ σε κάτι “κουλ”, που για πολύ καιρό παραμελούνταν. Το αθλητικό ντύσιμο που θυμίζει τα παιδικά χρόνια και η high fashion προσέγγιση του, έχει επηρεάσει θετικά τον Σωτήρη.

    Το outfit και το mood του Σωτήρη

    Το τρέχον outfit του Σωτήρη τον βάζει σε ένα κοινωνικό mood. Με τη φανέλα της Juventus από το 1996, η οποία του θυμίζει μια αληθινή ιστορία από το παρελθόν, και με τα χαρακτηριστικά του κουτσομπολιού που ακούστηκε για αυτό το outfit, ο Σωτήρης νιώθει κοινωνικά συνδεδεμένος.

    Το κόστος του outfit του Σωτήρη

    Για όσους αναρωτιούνται για το κόστος του ντυσίματος του Σωτήρη, αυτό περιλαμβάνει μια thrifted εμφάνιση της Juventus από το 1996 (€10), ένα παντελόνι Aimé Leon Dore (€350), ένα καπέλο Mohxa (€28) και παπούτσια συνεργασίας Timberland με Aimé Leon Dore (€220).

    Επόμενος προορισμός του Σωτήρη

    Τέλος, ο Σωτήρης αποκαλύπτει ότι κατευθύνεται τώρα να αγοράσει λουλούδια. Μπορείτε να τον βρείτε στο Instagram με το όνομα “soterrr”.

    Άρθρο από τον ιστότοπο: Fashion Insight

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα