20 Μαΐου 2024

    Τούρκοι χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη στο Togg!

    Η Τουρκία παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της, το Togg, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στη λειτουργία του. Παρόλο που το αυτοκίνητο αυτό είναι αρκετά ακριβό (με αρχική τιμή από 45.000 ευρώ), διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και προσφέρει ψυχαγωγία και καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες του.

    Οι επιβάτες του Togg T10X μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οθόνη οργάνων 12 ιντσών με δίπλα την οθόνη αφής infotainment που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του οχήματος. Επιπλέον, το Togg διαθέτει ένα ηχοσύστημα τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν μουσική πραγματικού χρόνου, ρυθμιζόμενη ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

    Επιπλέον, το Togg διαθέτει μια κάμερα στην οροφή του οχήματος, γνωστή ως Social Camera, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να λαμβάνουν selfies και να μοιράζονται αυτές τις φωτογραφίες μέσω του Togg ID τους στα κοινωνικά δίκτυα.

    Το Togg αποτελεί μια έξυπνη κινητή συσκευή που φέρει την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινή οδήγηση και υπόσχεται μια ευχάριστη εμπειρία για τους χρήστες του.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα