19 Μαΐου 2024

    Το στυλ και η προσωπικότητα του Ckye

    Σήμερα συναντήσαμε τον Ckye και τον ρωτήσαμε για το στυλ του και το τι τον εμπνέει. Ο Ckye είναι μουσικός και μοντέλο και έχει ασχοληθεί με αυτές τις δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια. Με τη μουσική του ελπίζει να φέρει παρηγοριά και συντροφιά στους ακροατές του.

    Όταν ρωτήθηκε πώς επιλέγει τα ρούχα του, ο Ckye είπε ότι πιστεύει ότι για να έχεις στυλ δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Προτιμά να ντύνεται απλά με μοναδικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν μια πιο εκκεντρική αισθητική. Εμπνέεται από βιντεοπαιχνίδια και πιστεύει ότι όλοι επιλέγουμε έναν ρόλο που παίζουμε στην καθημερινότητά μας, και ο δικός του ρόλος είναι να είναι μαχητικός.

    Όταν ρωτήθηκε για το σύνολο που φορούσε εκείνη την ημέρα, απάντησε ότι φορούσε μπότες που ανήκαν στον πατέρα του, ένα δεύτερο χέρι βρακάκι, μπλούζα-μνημείο από μια heavy metal μπάντα των ’90s, τους In Flames (η οποία ανήκει στην κοπέλα του) και γυαλιά από το δικό του brand, τo ckyesights.

    Η ντουλάπα του Ckye φαίνεται ότι είναι γεμάτη με κομμάτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά του και τις αναφορές του σε μουσική και παιχνίδια. Όταν ρωτήθηκε για τη δική του ντουλάπα, απάντησε ότι θα επέλεγε να ανταλλάξει ντουλάπα με την κοπέλα του, καθώς ήδη φοράει πολλά από τα ρούχα της.

    Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει ένα USB stick με τα tracks που θα δουλέψει στο studio του και πως ετοιμάζεται να πάει εκεί αυτή τη στιγμή.


    Ακολουθήστε τον Ckye στο Instagram: Ckyehigh

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα