19 Μαΐου 2024

    Χορός, τραγούδι, παράδοση και ξέφρενο γλέντι στο Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2024

    Ένα μοναδικό φεστιβάλ γιορτάζει και ετοιμάζεται για ένα ξέφρενο και αξέχαστο γλέντι! Το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2024 γιορτάζει τα 40 του χρόνια, που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της τοπικής κουλτούρας και παράδοσης. Αυτό το φεστιβάλ συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την παράδοση και την ένταση της μεσαιωνικής Άνω Σύρου με τον ρυθμό του ρεμπέτικου και την κοσμοπολίτικη γοητεία της νεοκλασικής Ερμούπολης και του εμβληματικού Θεάτρου Απόλλων.

    Η Δημοτική Αρχή της Σύρου – Ερμούπολης, με την αξιότιμη συνεργασία πολλών καρναβαλικών ομάδων, χορηγών, τοπικών συλλόγων και εθελοντών, παρουσιάζει ανοιχτή καρδιά το εκπληκτικό πρόγραμμα για το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2024! Ένα πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και κάθε προτίμηση, που διαρκεί για ολόκληρο ένα μήνα. Μουσική, χορός, τραγούδι, παράδοση και ξέφρενο γλέντι θα κυλήσουν σε κάθε γωνιά του νησιού και θα ζεστάνουν τις καρδιές μας μέσα στην καρπετοπία του χειμώνα!

    Για πρώτη φορά φέτος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό Καρναβάλι για τα παιδιά, με πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις αποκλειστικά για τους μικρούς καρναβαλιστές. Ωστόσο, το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, όπως κάθε χρόνο, θα είναι οι καρναβαλικές παρελάσεις στην Άνω Σύρο και στην Ερμούπολη!

    Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε και να γιορτάσετε μαζί μας στο Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2024 και να ζήσετε μοναδικές στιγμές γεμάτες ενθουσιασμό, διασκέδαση και παράδοση! Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» πατήστε εδώ: [εισαγωγή του συνδέσμου]
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα