18 Μαΐου 2024

    Ένα βήμα πιο κοντά στη γονιμότητα: Η ΒΙΑΝΕΞ συνεχίζει να υποστηρίζει ζευγάρια σε όλη την Ελλάδα”

    Η ΒΙΑΝΕΞ, εταιρεία με εστίαση στον άνθρωπο, συνεχίζει την υποστήριξή της προς ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες για να γίνουν γονείς, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live. Η εταιρεία ανέλαβε την “υιοθεσία” της Σπάρτης για ένα ολόκληρο έτος, προσφέροντας οικονομική και εμπνευσμένη υποστήριξη σε ζευγάρια που αγωνίζονται να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της γονιμότητας. Μέσα από το πρόγραμμα, προσφέρεται ολοκληρωμένη κάλυψη του κόστους των απαραίτητων διαδικασιών για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

    Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε το 2020, με τη ΒΙΑΝΕΞ να “υιοθετεί” τη Σάμο και την Πάτμο, και να προσφέρει αναμονή και ανακούφιση σε πολλά νέα ζευγάρια στις παραμεθόριες περιοχές. Το πρόγραμμα έχει σημειώσει εξαιρετικά αποτελέσματα και φέτος η εταιρεία επέλεξε να στηρίξει την πόλη της Σπάρτης, την περιοχή καταγωγής του ιδρυτή της, Παύλου Γιαννακόπουλου.

    Ο κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, δήλωσε: “Η οικογένεια έχει μεγάλη θέση και αξία για εμάς και θέλουμε να στηρίξουμε όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η συνεργασία μας με το σωματείο Be-Live έχει αποδειχθεί επιτυχημένη και φέτος επιλέξαμε να στηρίξουμε τη Σπάρτη, μια πόλη που έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε δράσεις που θα στηρίζουν την κοινότητά μας και θα συνεισφέρουν στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας.”

    Οι ιδρυτές του μη κερδοσκοπικού σωματείου Be-Live, κ. Βασίλης Κελλάρης και κ. Χάρης Χηνιάδης, εξέφρασαν την εκτίμησή τους για τη συνεργασία αυτή, αναφέροντας: “Εκτιμάμε απεριόριστα την έμπρακτη στήριξη του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Με την κοινή μας προσπάθεια και στήριξη, βοηθάμε ζευγάρια από τη Σπάρτη να πραγματοποιήσουν το όνειρο της γονιμότητας. Είμαστε περήφανοι για το έργο που προσφέρουμε και ευγνώμονοι για την υποστήριξη που λαμβάνουμε από μεγάλες εταιρείες, όπως η ΒΙΑΝΕΞ, που μας βοηθούν να συνεχίσουμε το έργο μας για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα.”

    Με αυτή την ακόμα πιο στενή συνεργασία με το Be-Live, η ΒΙΑΝΕΞ συνεχίζει να προσφέρει ελπίδα και στήριξη σε ζευγάρια σε όλη την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να γίνουν γονείς. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και ενισχύει τον θεσμό της οικογένειας, προσφέροντας υλική και ηθική υποστήριξη σε εκείνους που τη χρειάζονται.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα