19 Μαΐου 2024

    Ένα ταξίδι στον χορό της μοναξιάς – Έκθεση θεατρικής σύνθεσης στην Πάτρα

    Τίποτα δεν είναι πιο παλιό και διαχρονικό από το ερώτημα αν μπορεί κανείς να υπάρξει μόνος του. Μια ενδιαφέρουσα απάντηση προκύπτει από την ομάδα Equus, η οποία λαμβάνει χώρα στο θέατρο “Λιθογραφείον” της Πάτρας. Η ομάδα παρουσιάζει το έργο “Limulus”, μια σκηνική σύνθεση που έχει ως άξονα το ανθρώπινο σώμα και εμπνέεται από την επιστημονική φαντασία. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Παπαστεφάνου, με τη Φιορέλα Μαστρόκαλου και την Ιωάννα Γεωργοπούλου να αναλαμβάνουν τις ερμηνείες.

    Η ιστορία αφηγείται για μια ερευνήτρια που συναντά ένα άγνωστο είδος ζωής σε έναν κόσμο όπου το ταξίδι στο διάστημα είναι πιο προσιτό από το να επιβιώσεις στη γη. Η ερώτηση που διατυπώνεται παραμένει η ίδια: μπορεί κανείς να υπάρξει μόνος του; Αυτή η παράσταση αναδεικνύει το μέλλον της ανθρωπότητας και μια απρόβλεπτη φιλία ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικά πλάσματα. Μέσα από το θέατρο, τον χορό, τη μουσική και την βιντεοπροβολή, η παράσταση δημιουργεί μια ταυτότητα που δεν μπορεί να καταταγεί σε κάποια κατηγορία.

    Η παραγωγή ανήκει στην EQUUS Art Company και θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου, ώρα 21:00. Αναμένουμε με ανυπομονησία αυτή την μοναδική εμπειρία του θεάτρου που θα μας ταξιδέψει στον χορό της μοναξιάς.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα