19 Μαΐου 2024

    Η παραδοσιακή είδηση: Γυναίκα 118 ετών υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για το ισχίο και ανάρρωσε πλήρως.

    Η νέα ιστορία: “Απίστευτο: Η υπέροχη ιστορία μιας 118χρονης που αναρρώνει από χειρουργείο στο ισχίο”

    Μια ιστορία που κεντρίζει το ενδιαφέρον και αποτελεί απόδειξη της ανθρώπινης αντοχής και αποφασιστικότητας έρχεται από τα Χανιά. Μια 118χρονη γυναίκα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για το ισχίο και απολαμβάνει πλέον μια πλήρη ανάρρωση.

    Όπως αναφέρεται στο zarpanews.gr, η υπεραιωνόβια γιαγιά, που κατάγεται από ένα χωριό του Αποκορώνου, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο των Χανίων. Γιαγιά αυτή της ηλικίας να υποβάλουν στη διαδικασία μιας χειρουργικής επέμβασης είναι σπάνιο φαινόμενο, καθώς ο κίνδυνος επιπλοκών σε αυτήν την ηλικία είναι υψηλός.

    Ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, επιβεβαίωσε την είδηση, δηλώνοντας: “Όντως η επέμβαση έγινε με επιτυχία και η γιαγιά είναι σε πλήρη ανάρρωση. Οι ορθοπαιδικοί γιατροί μας ανέλαβαν την περίπτωση με επιτυχία και η γιαγιά πήρε εξιτήριο στις 22 του μήνα”.

    Οι γιοι της ηλικιωμένης γυναίκας μίλησαν σε μια τηλεοπτική συνέντευξη και περιέγραψαν το περιστατικό που οδήγησε τη μητέρα τους στη χειρουργική επέμβαση. Παραθέτοντας τα λόγια του γιου της ηλικιωμένης: “Ήταν στο χωριό, σε ένα καροτσάκι, και την είχε ο αδελφός μου. Πήγαν σε ένα χώρο δίπλα και καθώς την τράβαγε για να μπει σε ένα δωμάτιο, το σώμα της ξεφύγει από το καρότσι και έπεσε δύσμοιρη, προκαλώντας ζημιά στο γόνατο της και κάταγμα στο ισχίο”.

    Οι γιατροί του νοσοκομείου Χανίων παραδέχτηκαν το ρίσκο της επέμβασης σε αυτήν την ηλικία, καθώς δεν είχαν ξανά αντιμετωπίσει τέτοια περίπτωση. Ωστόσο, με προσοχή και αφοσίωση, το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Η ανάρρωση της γιαγιάς προχωράει θετικά και η οικογένειά της είναι ευγνώμον για την περίθαλψη που έλαβε η γιαγιά τους.

    Η Κα Eιρήνη, όπως αναφέρεται στους τηλεοπτικούς ρεπόρτερ, έχει καταφέρει να ζήσει πέντε γενιές και κοντεύει να κλείσει τα 120 έτη. “Είμαστε ευγνώμονες στους γιατρούς και σε όλο το προσωπικό που φρόντισε για τη γιαγιά μας. Ό,τι κι αν πουν οι γιατροί, εμείς πάντα θα είμαστε εδώ για εκείνη”, δήλωσε ο γιος της.

    Αυτή η απίστευτη ιστορία καταδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης πίστης και αποφασιστικότητας. Η κα Ειρήνη αποτελεί παράδειγμα ότι οι όριοι που έχουμε θέσει για τον εαυτό μας μπορούν να ξεπεραστούν, αρκεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να έχουμε τη στήριξη των αγαπημένων μας.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα