20 Μαΐου 2024

    Η Προηγμένη Ογκολογική Θεραπεία στο Metropolitan Hospital: Μια Μετασχηματιστική Προσέγγιση για τους Ασθενείς

    Μια επανάσταση στην ογκολογία έχει φέρει η καινοτόμος μέθοδος της απεικονιστικά καθοδηγούμενης βραχυθεραπείας, η οποία αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες για ίαση σε ογκολογικούς ασθενείς. Το Metropolitan Hospital, μέλος του Ομίλου HHG και βρισκόμενο στο Φάληρο, είναι το μοναδικό νοσηλευτικό κέντρο στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια που εφαρμόζει αυτήν την τεχνική.

    Το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, που λειτουργεί από το 2008 στο Metropolitan Hospital, αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο με την τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τη δυνατότητα εφαρμογής όλων των σύγχρονων πρωτοκόλλων και θεραπειών στους ογκολογικούς ασθενείς. Η βραχυθεραπεία περιλαμβάνει την επεμβατική ακτινοβόληση των όγκων εκ των έσω, επιτυγχάνοντας στηχευμένη και ακριβή δόση ακτινοβολίας, προσαρμοσμένη στον τύπο των όγκων, προστατεύοντας τα ζωτικά όργανα και τους υγιείς ιστούς. Αυτή η καινοτόμος μέθοδος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση γυναικολογικών όγκων, καρκίνου του μαστού, καρκίνου του προστάτη και άλλων ογκολογικών παθήσεων που ανταποκρίνονται σε αυτήν την τεχνική.

    Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του Metropolitan Hospital περιλαμβάνει υπερσύγχρονες μηχανές, όπως το Halcyon®, το True Beam®, το Edge® και το Bravos®, που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια της θεραπείας. Αυτά τα μηχανήματα είναι απαραίτητα εργαλεία για τους ιατρούς και τεχνίτες στην επιτυχή εφαρμογή της βραχυθεραπείας και στην παροχή της βέλτιστης φροντίδας στους ασθενείς.

    Με την χρήση της απεικονιστικά καθοδηγούμενης βραχυθεραπείας, την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα και τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, το Metropolitan Hospital επιτυγχάνει σημαντική πρόοδο στην αντιμετώπιση πολλών τύπων καρκίνου. Οι ασθενείς απολαμβάνουν σημαντικά οφέλη από αυτήν την πρωτοποριακή θεραπεία. Για παράδειγμα, σε πολύ μεγάλους γυναικολογικούς όγκους, η αρχή της νόσου ελέγχεται σε ποσοστό 95%, ενώ οι παρενέργειες παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

    Το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Metropolitan Hospital συνεργάζεται στενά με τις χειρουργικές και ογκολογικές μονάδες του νοσοκομείου. Επιπλέον, υποστηρίζεται από τα ιατρεία Μοριακής Βιολογίας-Γενετικής, Παθολογικής Ανατομίας, Ακτινοδιαγνωστικής, Πυρηνικής Ιατρικής και PET-CT του νοσοκομείου, καθιστώντας το ένα ολοκληρωμένο κέντρο ογκολογικής φροντίδας. Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις όλων των ιατρικών ειδικοτήτων στα Ογκολογικά Συμβούλια του Θεραπευτηρίου εξασφαλίζουν την αντικειμενική και αξιόπιστη λήψη θεραπευτικών αποφάσεων που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

    Το Metropolitan Hospital δεν περιορίζεται στην παροχή προηγμένων θεραπευτικών μεθόδων, αλλά επενδύει επίσης στην ποιότητα των υπηρεσιών υγείας και τις άνετες εγκαταστάσεις. Ο στόχος του είναι να προσφέρει καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή στους ασθενείς που εμπιστεύονται τη φροντίδα τους στο νοσοκομείο.
    Η Προηγμένη Ογκολογική Θεραπεία στο Metropolitan Hospital: Μια Μετασχηματιστική Προσέγγιση για τους Ασθενείς
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα