19 Μαΐου 2024

    Λάδι Κανέλας: Η Νέα Επιστημονική Ανακάλυψη για Νεανικότητα και Αντιρυτίδες”

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το πέρασμα του χρόνου αποτυπώνεται στο πρόσωπό μας. Αλλά η αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης μπορεί να γίνει πολύ περισσότερο από απλές κρέμες ομορφιάς. Ένας απλός τρόπος να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας στην μάχη ενάντια στη γήρανση είναι με μια θεραπεία που χρησιμοποιεί ένα θαυματουργό αρωματικό λάδι κανέλας. Το λάδι κανέλας, που προέρχεται από την εκχύλιση της κανέλας σε ένα φυτικό έλαιο, όπως το ελαιόλαδο ή το ηλιέλαιο, έχει αποδειχθεί ότι έχει εξαιρετικές ιδιότητες που μπορούν να αναζωογονήσουν και να εξαλείψουν τις ρυτίδες.

    Η κανέλα όχι μόνο χρησιμοποιείται στη μαγειρική, αλλά έχει επίσης χρησιμοποιηθεί σε παραδοσιακές θεραπευτικές εφαρμογές λόγω των αντιμικροβιακών, αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων της. Μερικοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των πονοκεφάλων, τη ναυτία και το κρυολόγημα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για θέματα ομορφιάς, όπως η συνταγή που θα σας παρουσιάσουμε για να εξαφανιστούν οι ρυτίδες από το πρόσωπό σας για πάντα.

    Πώς να παρασκευάσετε το λάδι κανέλας: Γεμίστε ένα γυάλινο βάζο 100 ml με ραβδώσεις κανέλας. Καλύψτε τις ράβδους μέχρι το τελείωμα με ελαιόλαδο. Τοποθετήστε το βάζο στον ήλιο για 3 εβδομάδες. Το λάδι έτσι θα απορροφήσει τις ουσίες της κανέλας και θα δημιουργήσετε ένα θαυματουργό λάδι εύκολα και οικονομικά. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τις ράβδους κανέλας από το μπουκάλι, καθώς η παρουσία τους ενισχύει τη δράση του λαδιού. Συνιστάται η αποθήκευση του λαδιού σε ένα σκουρόχρωμο γυάλινο δοχείο, που να χωρά την ακριβή ποσότητα που έχετε παρασκευάσει.

    Τρόπος εφαρμογής: Απλώστε μια μικρή ποσότητα λαδιού στο πρόσωπο και τον λαιμό σας, κάνοντας μασάζ με απαλές κινήσεις και επικεντρώνοντας στις περιοχές με ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Καλό θα ήταν να εφαρμόζετε τη θεραπεία το βράδυ. Πριν χρησιμοποιήσετε το λάδι κανέλας, αραιώστε το με ένα άλλο φυτικό έλαιο, όπως έλαιο αραβοσίτου, σησαμέλαιο ή baby oil. Συνιστάται να δοκιμάσετε πρώτα το προϊόν σε μια μικρή περιοχή του δέρματός σας για να αποφύγετε αλλεργικές αντιδράσεις ή ερεθισμούς. Αποφύγετε τη χρήση του λαδιού κανέλας εάν έχετε αλλεργία στην κανέλα.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα