19 Μαΐου 2024

    Νέα λόγια: “Αλκηστη, ένα ξεχωριστό στιλ και η αξία της πρακτικότητας”

    Αλκηστη, ένα ξεχωριστό στιλ και η αξία της πρακτικότητας

    Ποια είσαι και με τι ασχολείσαι; Είμαι η Άλκηστη, δασκάλα κλασικού και σύγχρονου χορού με μια πορεία 14 ετών στην Αθήνα. Η πορεία μου έχει διασχίσει πολλά πεδία, αλλά στην καθημερινότητά μου υπάρχουν σταθερές αξίες: η διδασκαλία, ο χορός, τα πατίνια και το πλέξιμο.

    “Τα ρούχα μου θέλω να είναι πάνω απ’ όλα λειτουργικά, να μπορώ να κινούμαι άνετα και να απολαμβάνω τις στιγμές χωρίς να περιορίζομαι”, λέει η Άλκηστη για τον τρόπο που επιλέγει τα ρούχα της. Ανάλογα με τη διάθεσή της και τον προορισμό, επιλέγει τα ρούχα που της δίνουν ευελιξία και την επιτρέπουν να είναι αναπηδητική και απολαυστική.

    Στην τσάντα της Άλκηστη, θα βρούμε πάντα αλοιφή για τις μελανιές από τις τούμπες τύπου άρνικα, καθώς και ένα αγαπημένο μίστ που της φτιάχνει τη διάθεση. Η πρακτικότητα και η άνεση είναι συνοδοιπόροι στην καθημερινή της ζωή.

    Καθώς ρίχνουμε μια ματιά στην εμφάνισή της, η Άλκηστη μας αποκαλύπτει τα κομμάτια που φοράει και την τιμή τους. Τα loafers Love Μoschino κοστίζουν 200 ευρώ, οι κάλτσες Patinia 10 ευρώ, ενώ η φούστα της Fox είναι κάτι που έχει από τα 16 της χρόνια και δεν θυμάται την ακριβή τιμή της. Το πλεκτό vest της, δημιουργία δικής της χειροποίητης καλλιτεχνίας, θα κόστιζε περίπου 80 ευρώ. Τέλος, τα πατίνια Moxi Lolly που φορά είναι τα πιο ακριβά κομμάτια στην εμφάνισή της, κοστίζοντας 380 ευρώ. Όλα τα κοσμήματα που φοράει είναι vintage κομμάτια, κληρονομήματα από τη γιαγιά και τη μαμά της.

    Η Άλκηστη πηγαίνει τώρα για πατινάδα, ανακαλύπτοντας συνεχώς νέες ευκαιρίες για κίνηση και δημιουργία. Για περισσότερες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη ζωή της, μπορείτε να την βρείτε στο Instagram με το όνομα @alcestis.alexiou.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα