19 Μαΐου 2024

    Νέες ιδέες για πεντανόστιμες τηγανίτες και κρέπες!

    Είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τέσσερεις υπέροχες συνταγές για pancakes και κρέπες που θα σας ενθουσιάσουν. Από μια εντυπωσιακή ροζ στοίβα από pancakes που θα συγκεντρώσει likes στο Instagram μέχρι τις κρέπες με αλατισμένη καραμέλα, αυτές οι συνταγές είναι ιδανικές για ένα super comfort πρωινό. Ανακαλύψτε τις και ετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία!

    1. Αφράτες τηγανίτες μπανάνας με φυστικοβούτυρο

    Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για όσους αγαπούν την γεύση της μπανάνας και του φυστικοβούτυρου. Θα χρειαστείτε 6 γεμάτες κουταλιές της σούπας απαλό φυστικοβούτυρο, 1 μεγάλη μπανάνα, 2 αυγά, 120 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 50 ml γάλα, και 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη.

    Ξεκινήστε τοποθετώντας το φυστικοβούτυρο στην κατάψυξη για 15 λεπτά. Πολτοποιήστε τη μπανάνα και ανακατέψτε τα αυγά και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέστε το αλεύρι και το γάλα. Ζεστάνετε το τηγάνι και ρίξτε τις τηγανίτες. Όταν αρχίσουν να εμφανίζονται οι φυσαλίδες, προσθέστε το φυστικοβούτυρο στο κέντρο κάθε τηγανίτας και καλύψτε με περισσότερη ζύμη. Ψήστε και σερβίρετε!

    2. Ροζ τηγανίτες

    Για όσους αγαπούν το ροζ χρώμα και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πρωτότυπο, αυτή η συνταγή είναι ιδανική. Θα χρειαστείτε 160 γρ μαγειρεμένο παντζάρι, 200 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 100 ml γάλα, 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ, 50 ml στυμμένο μέλι, 25 ml φυτικό λάδι, 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας, 2 μεγάλα αυγά, και 50 ml ροζ Gin
    Νέες ιδέες για πεντανόστιμες τηγανίτες και κρέπες!
    Πολτοποιήστε τα παντζάρια με το γάλα, το λάδι, το μέλι, το άρωμα βανίλιας, τα αυγά και το τζιν. Προσθέστε τα ξηρά υλικά και ανακατέψτε. Ψήστε τις τηγανίτες για ένα λεπτό από κάθε πλευρά
    Νέες ιδέες για πεντανόστιμες τηγανίτες και κρέπες!
    3. Τηγανίτες με αλατισμένη καραμέλα

    Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι γλυκό-αλμυρό, αυτή η συνταγή είναι για εσάς. Θα χρειαστείτε αλεύρι, αλάτι, ζάχαρη, αυγό, κρόκο αυγού, γάλα, λάδι καρύδας, και υλικά για την καραμέλα με αλάτι. Τηγανίστε τις τηγανίτες και αλείψτε τις με αλατισμένη καραμέλα για μια λαχταριστή εμπειρία
    Νέες ιδέες για πεντανόστιμες τηγανίτες και κρέπες!
    4. Boozy Brunch Pancakes Espresso

    Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για όσους αγαπούν τον καφέ και το λίκερ. Θα χρειαστείτε αλεύρι, γιαούρτι, στιγμιαίο καφέ, αυγά, μπέικιν πάουντερ, αλάτι, γάλα, λάδι, ζάχαρη άχνη, και Amaretto. Προετοιμάστε το μίγμα, ψήστε τις τηγανίτες, και απολαύστε τον αρωματικό και γευστικό συνδυασμό του καφέ και του λίκερ!

    Αυτές οι συνταγές είναι ιδανικές για ένα νόστιμο πρωινό. Επιλέξτε την αγαπημένη σας και αφήστε τις να σας συνοδεύσουν σε ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι!
    Νέες ιδέες για πεντανόστιμες τηγανίτες και κρέπες!
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα