19 Μαΐου 2024

    Το κορυφαίο ξενοδοχείο ελληνικής ιδιοκτησίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

    Το ξενοδοχείο Lucknam Park Hotel & Spa στο Τσίπενχαμ της Αγγλίας κατέκτησε την κορυφαία τριπλέτα αριστείων στα βραβεία Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards. Αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το καλύτερο Spa Προορισμού στον Κόσμο και το καλύτερο Spa στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε αυτή τη διοργάνωση, περισσότερα από μισό εκατομμύριο αναγνώστες του Condé Nast Traveler ψήφισαν τις προσωπικές τους ταξιδιωτικές εμπειρίες.

    Οι νέες επενδύσεις

    Το ξενοδοχείο σχεδιάζει να προσθέσει δύο νέα “cottage” δωμάτια, το Apple Tree και το Pear Tree, τον Δεκέμβριο. Επίσης, ένα νέο εστιατόριο και ένας χώρος εκδηλώσεων, το Dovecot, θα εγκαινιαστούν το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Το ξενοδοχείο ανακατασκευάζει επίσης την Brasserie για να γίνει το εστιατόριο The Walled Garden. Το Spa at Lucknam Park θα ενισχυθεί με ένα ποδόλουτρο, μία εμπειρία ντους και μία υπέρυθρη σάουνα.

    Το Lucknam Park Hotel & Spa

    Το Lucknam Park Hotel & Spa είναι ένα κομψό ξενοδοχείο εξοχής που βρίσκεται στο Τσίπενχαμ της Αγγλίας. Περιλαμβάνει 42 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια και 7 εξοχικά καταλύματα. Η γαστρονομική του προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία φαγητού με το εστιατόριο Hywel Jones να έχει αποσπάσει αστέρι Michelin. Επίσης, διαθέτει ένα κέντρο ιππασίας και ένα spa που θεωρείται το κορυφαίο στον κόσμο.

    Η ιστορία του κτηρίου

    Το Lucknam Park αντιπροσωπεύει έναν οικισμό που υπάρχει από την εποχή των Σαξόνων πριν το 1066. Το κτίριο αρχικά λειτουργούσε ως αγροικία και αργότερα αγοράστηκε από την οικογένεια Wallis. Μετά από αλλαγές ιδιοκτησίας, το ξενοδοχείο αποκτήθηκε από την οικογένεια Λασκαρίδη το 1994 και έχει λειτουργήσει ως ξενοδοχείο από τότε.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα