18 Μαΐου 2024

    Το νέο ελαστικό της Firestone Roadhawk 2 ENLITEN: Υπερκατανάλωση βενζίνης μόνο στα παλιά παπούτσια

    Η Firestone, ανακοινώνει το καινούργιο της ελαστικό για τουριστικά αυτοκίνητα, το Roadhawk 2 ENLITEN, το οποίο υπόσχεται ακόμα υψηλότερη απόδοση και καλύτερη απόδοση σε διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες.

    Κατασκευασμένο με την τεχνολογία ENLITEN, έναν καινοτόμο συνδυασμό τεχνολογιών προηγμένης γομώσης, το καινούργιο ελαστικό της Firestone προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου. Το ENLITEN, το οποίο περιέχει πυρίτιο για μεγαλύτερη αντοχή στην τριβή, επιτρέπει στο κορυφαίο ελαστικό της Firestone να ξεπεράσει την προηγούμενη γενιά του, προσφέροντας βελτιωμένη επίδοση σε όλους τους τομείς.

    Με τη βαθμολογία Ευρωπαϊκής Ετικέτας «A» για πρόσφυση σε βρεγμένο, το Firestone Roadhawk 2 ENLITEN διαθέτει επίσης 20% μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση από το προηγούμενο μοντέλο και μειωμένη αντίσταση κύλισης κατά 12%, βελτιώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας. Αυτό το νέο ελαστικό είναι επίσης ιδανικό για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και σε αυτήν την κατηγορία οχημάτων.

    Για να καλύψει τις ανάγκες όλων των οδηγών, η Firestone θα προσφέρει το Roadhawk 2 ENLITEN σε διαστάσεις από 17” έως 21”. Με αυτή την ποικιλία και την προσθήκη 19 επιπλέον διαστάσεων από το αρχικό Roadhawk, το Firestone Roadhawk 2 ENLITEN καλύπτει το 90% της αγοράς θερινών ελαστικών μεσαίας κατηγορίας. Επιπλέον, σχεδιάστηκε να προσφέρει την απόλυτη απόδοση και ασφάλεια σε κάθε τύπο οδήγησης.

    Ο Steven De Bock, Αντιπρόεδρος Αντικατάστασης Καταναλωτών και OE της Bridgestone EMIA, ανέφερε: “Οι οδηγοί αναζητούν ασφάλεια στον δρόμο και καλή ποιότητα σε λογική τιμή. Το Roadhawk ήταν ήδη ένα εξαιρετικό προϊόν της Firestone, και το Roadhawk 2 ENLITEN αναβαθμίζει αυτήν την επίδοση ακόμα περισσότερο. Επιπλέον, η διαθεσιμότητα σε μεγαλύτερο εύρος διαστάσεων και η καλή του απόδοση σε ηλεκτρικά οχήματα, εξασφαλίζουν ότι οι οδηγοί θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το εξαιρετικό ελαστικό”.

    Το Firestone Roadhawk 2 ENLITEN αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής από τις αρχές του 2024 και οι διαστάσεις σε 16″ θα είναι διαθέσιμες από τον Ιανουάριο του 2025. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί των τουριστικών αυτοκινήτων και των ηλεκτρικών οχημάτων έχουν λόγους να είναι αισιόδοξοι για την καλύτερη εμπειρία οδήγησης και ασφάλεια στον δρόμο με το Roadhawk 2 ENLITEN της Firestone.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα