19 Μαΐου 2024

    Το νέο Renault Master θέλει να πρωταγωνιστήσει

    Το βαν της Renault εμφανίζεται αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς. Ο όμιλος Renault έχει μια παράδοση 120 ετών στην αγορά των ελαφρών φορτηγών και παρουσιάζει την ανανεωμένη γκάμα του Renault Master που προσφέρει βελτιωμένο σχεδιασμό, συνδεσιμότητα, εξατομίκευση και ποιότητα κατασκευής.

    Από το λανσάρισμά του το 1980, το Renault Master έχει γίνει το κορυφαίο μοντέλο στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών του, το νέο Master έχει αναβαθμιστεί σε σχεδιασμό, εξοπλισμό και τεχνολογία. Προσφέρει δυναμική εμφάνιση, ισχύ και στιβαρότητα.

    Ο νέος κινητήρας πετρελαίου 2,3 Blue dCi Twin Turbo προσφέρει αυξημένη ισχύ, ροπή και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Επίσης, το εσωτερικό του Master έχει ανανεωθεί με νέα υλικά υψηλής ποιότητας, εργονομικό σχεδιασμό και πρακτικές λύσεις για τον επαγγελματία οδηγό.

    Το νέο Master διαθέτει επίσης μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στην καμπίνα του οδηγού, φωτισμό LED και εργονομικές λαβές για ευκολότερη φόρτωση και εργασία εντός του οχήματος.

    Με τις διάφορες επιλογές ύψους και μήκους, το Renault Master προσαρμόζεται ιδανικά στις ανάγκες των επαγγελματιών.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα