16 Μαΐου 2024

    Κωνσταντίνε και Αλίσια, τι φοράτε σήμερα και πόσο κοστίζει;

    Συναντήσαμε τους Κωνσταντίνο και Αλίσια για να τους ρωτήσουμε τι φορούν σήμερα και να διαπιστώσουμε πόσο κοστίζει το σύνολο των ρούχων τους. Ο Κωνσταντίνος, δημοσιογράφος στην κρατική τηλεόραση, μας εξήγησε ότι επιλέγει πάντα ρούχα που τον κάνουν να αισθάνεται άνετα, ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας. Από την άλλη, η Αλίσια προτιμά τα φορεματάκια της και ειδικά τα φαρδιά ρούχα.

    Οι δυο τους μας μίλησαν επίσης για το mood που τους δημιουργεί το ντύσιμο τους. Ο Κωνσταντίνος φαντάζεται να είναι σε ένα καλοκαιρινό μπαρ με θέα στη θάλασσα, ακούγοντας δυνατή μουσική και απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ. Η Αλίσια ονειρεύεται να πάει διακοπές στην Πάρο και να απολαύσει γεύμα με καλαμαράκια σε μια ταβερνούλα δίπλα στη θάλασσα.

    Μας αποκάλυψαν επίσης ποιανού τη ντουλάπα θα αντάλλαζαν με τη δική τους. Ο Κωνσταντίνος θα επέλεγε του Timothée Chalamet, ενώ η Αλίσια θα ήθελε να ανταλλάξει με τη της Billie Eilish, εκφράζοντας την ταύτισή της με το στιλ της τραγουδίστριας.

    Ο Κωνσταντίνος μας περιέγραψε αναλυτικά τα ρούχα που φοράει σήμερα και την τιμή τους. Φοράει ένα λευκό πουκάμισο από τα Zara με κόστος 35 ευρώ, το μαγιό του το αγόρασε από τα H&M με 25 ευρώ, ενώ το ολόσωμο σορτς είναι της εταιρείας Marmelady με κόστος 40 ευρώ. Όσον αφορά τις παντόφλες, φοράει The North Face με κόστος περίπου 30 ευρώ. Η Αλίσια, από την άλλη πλευρά, φοράει ολόκληρο το outfit της από την εταιρεία Marmelady, με συνολικό κόστος περίπου 90 ευρώ.

    Ο Κωνσταντίνος ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Ισπανία, ενώ η Αλίσια προτίμησε να πάει να δουλέψει, γιατί όπως λέει, η ζωή δεν βγαίνει αλλιώς. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητές τους στα προφίλ τους στο Instagram και στο TikTok.

    Δημοσιεύθηκε από: [το όνομα σας]

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα