18 Μαΐου 2024

    Τέσσερα διαμερίσματα προς πώληση στη Γλυφάδα, τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη

    Τα νότια προάστια της Αθήνας έχουν κερδίσει φήμη για την παραθαλάσσια ομορφιά τους και την υψηλή ποιότητα ζωής που προσφέρουν. Η Γλυφάδα, η Βουλιαγμένη και η Βούλα έχουν καταφέρει να διατηρήσουν αυτό το ιδιαίτερο προφίλ ανάμεσα στα διάφορα οικιστικά προάστια της Αθήνας.

    Η Γλυφάδα, η μεγαλύτερη από τα νότια προάστια, επικεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών με την ποικιλία των παροχών της. Έχει γίνει προορισμός παραλιακής διασκέδασης για όλη την Αθήνα και έχει αναπτυχθεί ως εμπορικό κέντρο. Η οργανωμένη παραλία, το γήπεδο γκολφ και η μαρίνα σκαφών αναψυχής είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της.

    Η Βουλιαγμένη έχει διατηρήσει το προφίλ της παραθεριστικής περιοχής, παρά την αύξηση του πληθυσμού της. Με τη μεγάλη παραλία και την προσοχή που έχει δοθεί στη ρυμοτομία, έχει γίνει μία από τις ακριβότερες περιοχές για κατοίκηση στην Ευρώπη.

    Η Βούλα, με τη χαλαρή ζωή της και τις πολυτελείς κατοικίες, προσφέρει μια ήσυχη ζωή δίπλα στη θάλασσα. Έχει αναπτυχθεί από παραθεριστική περιοχή σε μόνιμη κατοικημένη περιοχή, ενώ είναι συνδεδεμένη με το κέντρο της Αθήνας μέσω του τραμ.

    Διαμερίσματα προς πώληση

    Μέσω της πλατφόρμας ακινήτων Altamira Properties, η doValue διαθέτει τέσσερα διαμερίσματα στη Γλυφάδα, τη Βουλιαγμένη και τη Βούλα. Αυτές οι περιοχές παραμένουν πολύ δημοφιλείς για αγορά κατοικιών.

    Διαμέρισμα στη Γλυφάδα (112 τ.μ.)

    Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός κτιρίου πολυκατοικίας που χτίστηκε το 1987. Αποτελείται από 4 δωμάτια, σαλόνι, 2 μπάνια και αποθήκη, με βεράντα. Το κτίριο διαθέτει ασανσέρ και περιλαμβάνει επίσης έναν χώρο 30,08 τ.μ. στον εξωτερικό χώρο. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 303.000€.

    Διαμέρισμα στη Γλυφάδα (118 τ.μ.)

    Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός κτιρίου πολυκατοικίας που χτίστηκε το 1983. Περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, χώρο υποδοχής, κουζίνα, μπάνιο και WC ξένων. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 250.000€.

    Μεζονέτα στη Βουλιαγμένη (216 τ.μ.)

    Αυτή η μεζονέτα εκτείνεται στον πρώτο και δεύτερο όροφο κτιρίου που χτίστηκε το 1995. Έχει συνολική επιφάνεια 215,70 τ.μ. και βρίσκεται σε περιοχή με πολυτελείς κατοικίες. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 727.000€.

    Διαμέρισμα στη Βούλα (154 τ.μ.)

    Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολυκατοικία που χτίστηκε το 1975, στην περιοχή της Κάτω Βούλας. Έχει επιφάνεια 154,40 τ.μ. και περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, 2 μπάνια, δωμάτιο υπηρεσίας και WC ξένων. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 420.000€.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα