27 Απριλίου 2024

    Η DEMO υποστηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου για δέκατη συνεχή χρονιά

    Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, συνεχίζει να προωθεί τον πολιτισμό και φέτος, αναλαμβάνοντας τη χορηγία για τη δέκατη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Μολύβου. Το φεστιβάλ αυτό αποτελεί πόλο έλξης για το παγκόσμιο φιλόμουσο κοινό, θέτοντας το Β.Α. Αιγαίο στο προσκήνιο κάθε καλοκαίρι. Η DEMO έχει στηρίξει διάφορες κοινωνικές πρωτοβουλίες, καθώς η υπεύθυνη κοινωνική παρουσία είναι μέρος του DNA της εταιρείας.

    «Από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε στο πλευρό αυτού του φεστιβάλ. Φέτος, συμπληρώνεται η δέκατη χρονιά του Διεθνούς Φεστιβάλ Μολύβου και είναι μεγάλη μας χαρά που συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τον τόπο μας και συμβάλλουν στην πολιτιστική καλλιέργεια», δήλωσε η κα Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της DEMO.

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό πολιτιστικό πυρήνα από διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και έχει κερδίσει ένα πιστό κοινό που συνεχώς αυξάνεται. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στην περιφερειακή ανάπτυξη, στηρίζοντας τον τουρισμό μέσω του πολιτισμού. Με τη συνεχή του υποστήριξη, η DEMO ενισχύει όχι μόνο τη φημισμένη φαρμακευτική βιομηχανία, αλλά και την τοπική οικονομία και κοινωνία.

    Η κοινωνική ευθύνη για τη DEMO δεν είναι απλώς μια σειρά μεμονωμένων πρακτικών, αλλά αποτελεί βασικό μέρος του ίδιου του ανθρώπινου κώδικα που ορίζει την ταυτότητα της εταιρείας. Μέσα από αυτόν τον κώδικα, η DEMO δεσμεύεται να στηρίζει πρωτοβουλίες που προωθούν την πολιτιστική ανάπτυξη και αναδεικνύουν τις αξίες του τόπου μας. Με τη συνεχή της προσφορά, η DEMO βοηθά να διατηρηθεί και να ενισχυθεί η πολιτιστική κληρονομιά των τοπικών κοινοτήτων, δημιουργώντας ένα λαμπρό παγκόσμιο προφίλ για την Ελλάδα.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα