7 Μαΐου 2024

    Ένα οροφοδιαμέρισμα προς πώληση, στη Νέα Σμύρνη

    Η Νέα Σμύρνη είναι μια ζωντανή προάστιο στην Αθήνα, με εξαιρετική τοποθεσία μεταξύ του κέντρου της πόλης και των νοτίων προαστίων. Με μόλις 3 χιλιόμετρα απόσταση από την Πλατεία Συντάγματος και τη Μαρίνα Φλοίσβου, η Νέα Σμύρνη έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο διάσημες και δυναμικές περιοχές της πρωτεύουσας.

    Αν και η Νέα Σμύρνη δεν θεωρείται ένας αρχαίος οικισμός, πιθανόν να βρισκόταν εδώ ο αρχαίος δήμος Διομείας. Το όνομά της οφείλεται στην Μικρασιατική Καταστροφή, αφού επιλέχθηκε για την εγκατάσταση προσφύγων από την Μικρά Ασία το 1926. Μέχρι το 1940, η περιοχή αυτή εξελίχθηκε γρήγορα, κατακτώντας τη γραμμή της πόλης. Σήμερα, η Νέα Σμύρνη παραμένει μια σύγχρονη αστική περιοχή που εξελίσσεται συνεχώς.

    Στη Νέα Σμύρνη, θα βρείτε σύγχρονες και αναβαθμισμένες υποδομές, όπως το γνωστό άλσος που αποτελείται από πεύκα και κυπαρίσσια και καλύπτει περίπου 50 στρέμματα γης. Επίσης, η Πλατεία Νέας Σμύρνης είναι ένας δημοφιλής χώρος συνάντησης για πολλούς αθηναίους, με μεγάλη πλατεία, δέντρα και ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι. Υπάρχουν επίσης πολλά καφέ, μπαρ και εστιατόρια για να απολαύσετε.

    Με εξαιρετική συγκοινωνιακή σύνδεση, η Νέα Σμύρνη εξυπηρετείται από πολλές γραμμές λεωφορείων και το τραμ, που συνδέεται άμεσα τόσο με το κέντρο της Αθήνας όσο και με τα νότια προάστια. Αυτό καθιστά την περιοχή πολύ ελκυστική για εκείνους που αναζητούν ακίνητα, αφού η αξία τους αυξάνεται σταθερά με τον χρόνο.

    Το διαμέρισμα των 100 τ.μ. στη Νέα Σμύρνη

    Αυτό το οροφοδιαμέρισμα με επιφάνεια 99,75 τ.μ. βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου που χτίστηκε το 1977 και είναι σε καλή κατάσταση. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι με τζάκι, μια κουζίνα και ένα μπάνιο, και διαθέτει μεγάλες βεράντες. Τα πατώματα είναι από μάρμαρο και ξύλο, ενώ υπάρχει κεντρική θέρμανση. Το κτίριο δεν διαθέτει ανελκυστήρα, αλλά η τοποθεσία του είναι προνομιακή στην Άνω Νέα Σμύρνη, σε μια ήσυχη γειτονιά, κοντά σε σχολεία και υπεραγορές. Το διαμέρισμα είναι διαθέσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ιδιοχρησία όσο και για επένδυση (ενοικίαση με καλή απόδοση).

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα