9 Μαΐου 2024

    Νέες ευκαιρίες για την καριέρα σας: Ημερίδα “Οι δρόμοι της επιτυχίας” από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Ιατρικής

    Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Φ.Ι.) διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ανοικτή εκδήλωση “Οι δρόμοι της επιτυχίας”, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 10:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ στην Αθήνα. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος των πρωτοβουλιών της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. για την ενίσχυση του επαγγελματικού προσανατολισμού και τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης για τους νέους επιστήμονες στον χώρο της Φαρμακευτικής Ιατρικής.

    Στόχος της εκδήλωσης είναι η συνάντηση νέων επιστημόνων, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, καθώς και επαγγελματιών στον χώρο της Φαρμακευτικής Ιατρικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την ανάπτυξη της καριέρας τους μέσω της συνεργασίας με κορυφαίους οργανισμούς και επιχειρήσεις του κλάδου. Μέσα από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από έμπειρα στελέχη του χώρου και τη διοργάνωση μίας Poster Session με τις πιο πρόσφατες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της Φαρμακευτικής Ιατρικής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους.

    Η ΕΛ.Ε.Φ.Ι. προσκαλεί όλους τους νέους επιστήμονες που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους στον χώρο της Φαρμακευτικής Ιατρικής, αλλά και τους έμπειρους επαγγελματίες που αναζητούν νέες ευκαιρίες, να επωφεληθούν από την ευκαιρία δικτύωσης και ενημέρωσης που προσφέρει η εκδήλωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα