8 Μαΐου 2024

    Άγρια επίθεση σε νοσοκόμα από δήθεν εργαζόμενη – Συγκλονιστικές στιγμές στο νοσοκομείο «Μεταξά»

    Σε ένα ανατριχιαστικό περιστατικό που συγκλόνισε το Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά, μια δήθεν νοσοκόμα εξαπέλυσε βίαιη επίθεση σε πολλούς ασθενείς και εργαζομένους. Η 43χρονη γυναίκα, που προσποιούνταν να είναι αποκλειστική νοσοκόμα, μπήκε σε θαλάμους και κλήκτραξε πολλά αντικείμενα, κλέβοντας κινητά, κάρτες και χρήματα από τους ασθενείς. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της να διαφύγει, επίθεσε βίαια μια νοσηλεύτρια, τη θυρωρό του νοσοκομείου και έναν αστυνομικό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη είχε παρουσιαστεί στο νοσοκομείο ως αποκλειστική νοσοκόμα μιας ασθενούς. Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιωνόταν από τα επίσημα έγγραφα και οι νοσηλεύτριες είχαν υποψίες για την απάτη της. Κατάφερε να εισβάλει στα δωμάτια και να κλέψει έξι κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες. Ακόμα, χρησιμοποίησε μία από τις κλεμμένες κάρτες για να ψωνίσει σε ένα κοντινό καφέ.

    Οι συγγενείς ενός ασθενούς αντιλήφθηκαν την κλοπή και ειδοποίησαν το νοσοκομείο. Τότε, η 43χρονη προσπάθησε να διαφύγει, αλλά σταματήθηκε από την θυρωρό. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, η επίδοξη κλέφτρα χτύπησε και δάγκωσε τη θυρωρό, αλλά οι νοσηλευτές κατάφεραν να την αποτρέψουν. Η θυρωρός, στην περιγραφή της, μιλά για στιγμές τρόμου και τις επιθέσεις που δέχθηκε. Η εγκληματίας προσπάθησε να δραπετεύσει προσπαθώντας να ρίξει κάτω συνεργάτες της, ακόμα και αστυνομικούς. Τελικά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

    Παράλληλα, ασθενείς που βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο με την κλέφτρα μιλούν για έναν άνδρα που τη συνόδευε και παρέμενε στο πόστο της να φροντίζει μια ηλικιωμένη. Το Νοσοκομείο Μεταξά προχώρησε σε εσωτερική έρευνα για το περιστατικό και έχει λάβει μέτρα για την αναβάθμιση της ασφάλειας των ασθενών και του προσωπικού του.

    Η επίθεση αυτή στο Νοσοκομείο Μεταξά αναστάτωσε τόσο τους ασθενείς όσο και τον υγειονομικό κλάδο. Είναι επιτακτική η ανάγκη λήψης περαιτέρω μέτρων για την ασφάλεια των ασθενών και τον περιορισμό τέτοιων περιστατικών, προκειμένου να μπορούν όλοι να αισθάνονται ασφαλείς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα