9 Μαΐου 2024

    Μυστικά για φρέσκια επιδερμίδα σε πολύωρες πτήσεις

    Πολλές ώρες στο αεροπλάνο; Έτσι θα παραμείνετε φρέσκια

    Όταν πρόκειται για μεγάλες πτήσεις με αεροπλάνο, η επιδερμίδα μπορεί να ταλαιπωρηθεί και να αφυδατωθεί, αφήνοντας τη θαμπή και πιθανώς με εμφάνιση σπυρακίων. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να διατηρήσετε τη φρεσκάδα του δέρματος ακόμα και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ακολουθώντας την παρακάτω ρουτίνα για το δέρμα και τα μαλλιά, θα καταφέρετε να παραμείνετε λαμπερή και χωρίς ίχνη κούρασης – Όλοι θα θαυμάσουν πώς μπορείτε να φαίνεστε τόσο φρέσκια!

    Ξεκινήστε με γυμναστική

    Εάν δεν πετάτε νωρίς το πρωί, μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε τη μέρα σας με μια συντονισμένη γυμναστική. Η άσκηση θα κουράσει το σώμα σας, βοηθώντας σας να κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αφού έχετε εκτελέσει την άσκηση, χαλαρώστε με ένα ευεργετικό μπάνιο και προσφέρετε στον εαυτό σας την απόλυτη φροντίδα.

    Περιποίηση μαλλιών

    Πριν ετοιμαστείτε για την πτήση, ψεκάστε ξηρό σαμπουάν στις ρίζες των μαλλιών σας για να αποφύγετε την εμφάνιση λιπαρότητας που μπορεί να προκληθεί από τις συνθήκες μέσα στην καμπίνα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μερικές σταγόνες ορού μαλλιών στις άκρες για να αποτρέψετε το φριζάρισμα και την ψαλίδα. Μπορείτε να συγκρατήσετε τα μαλλιά σας σε έναν κότσο με ένα μεταξωτό scrunchie που δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά ή να τα συγκρατήσετε ψηλά με ένα hair clip. Λίγο πριν από την προσγείωση, αν αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας το χρειάζονται, ψεκάστε ένα μικρό ποσό ξηρού σαμπουάν στις ρίζες για ανανέωση και όγκο.

    Ενυδάτωση

    Όταν είστε πάνω στο αεροπλάνο, μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε το δέρμα σας συστηματικά και συχνά. Έχετε πάντα μαζί σας ένα face mist για να αναζωογονήσετε και να τονώσετε την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί προκειμένου να διατηρήσετε φρέσκο το δέρμα σας. Φυσικά, μην ξεχάσετε την ενυδατική κρέμα σας, την οποία θα εφαρμόσετε πριν την απογείωση και μπορείτε να ανανεώνετε κατά τη διάρκεια της πτήσης, αν παρατηρήσετε ξηρότητα σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου. Επιπλέον, τα eye patches είναι ένας σωτήριος τρόπος για να αναζωογονήσετε την περιοχή των ματιών και να απομακρύνετε τα σημάδια κούρασης με μόλις λίγα λεπτά εφαρμογής.

    Φροντίδα πριν την προσγείωση

    Λίγο πριν την προσγείωση, ακολουθήστε μια ρουτίνα no makeup makeup που θα σας χαρίσει μια απίστευτα φρέσκια εμφάνιση. Ξεκινήστε απλώνοντας αντηλιακή κρέμα για να προστατεύσετε το δέρμα σας και να του χαρίσετε μια υγιή, λαμπερή όψη. Σημείωση: Αν δεν βρίσκεστε σε νυχτερινή πτήση, μπορείτε να εφαρμόσετε το αντηλιακό και πριν την απογείωση, καθώς και κατά τη διάρκεια της πτήσης, ειδικά αν κάθεστε δίπλα σε ένα παράθυρο. Τα χείλη είναι μια ακόμη περιοχή του προσώπου που συνήθως αφυδατώνεται κατά τη διάρκεια μιας μακράς πτήσης. Εφαρμόστε το αγαπημένο σας διάφανο lip balm, αν θέλετε ένα φυσικό αποτέλεσμα, ή προτιμήστε ένα lip balm με χρώμα για να δώσετε ζωντάνια στα χείλη. Εάν επιλέξετε το δεύτερο, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε λίγο στα μάγουλα, σαν κρεμώδες ρουζ, για να μη φαίνεστε χλωμοί.

    Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και ρουτίνες ομορφιάς, θα μπορέσετε να διατηρήσετε μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών με αεροπλάνο. Μην ξεχνάτε να περιποιείστε τον εαυτό σας και να απολαύσετε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας!
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα