7 Μαΐου 2024

    Νέα εφαρμογή της Meta απειλεί το Twitter: Προσεχώς το Threads

    Η Meta, η εταιρεία που κατέχει το Facebook, το Instagram και το WhatsApp, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Threads, την ανταγωνίστρια εφαρμογή του Twitter, σύμφωνα με μια καταχώριση στο App Store της Apple. Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της προσπάθειας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να εκτοπίσει το Twitter και να αναλάβει τον έλεγχο των δημόσιων συζητήσεων στο διαδίκτυο.

    Το Threads είναι μια εφαρμογή που συνδέεται με το Instagram και επιτρέπει στους χρήστες να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για ό,τι τους ενδιαφέρει. Μοιάζει πολύ με το Twitter, με τους χρήστες να μπορούν να ακολουθήσουν άτομα που ήδη ακολουθούν στο Instagram και να αντιδρούν με like, σχόλια και rethreads.

    Το Threads αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για το Twitter, καθώς η Meta διαθέτει μια μεγάλη και καλά χρηματοδοτημένη ομάδα μηχανικών πίσω της. Επιπλέον, λόγω του γεγονότος ότι συνδέεται με το Instagram, ο αριθμός των χρηστών του Threads θα μπορούσε να αυξηθεί πολύ γρήγορα και να προσελκύσει ακόμη περισσότερους χρήστες που έχουν απογοητευτεί από τα προβλήματα και τους περιορισμούς του Twitter.

    Η εφαρμογή αναμένεται να είναι διαθέσιμη για κατέβασμα σε iPhone, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει δημόσια καταχώριση του Threads στο Google Play. Παρόλο που και άλλες πλατφόρμες έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν να αντικαταστήσουν το Twitter, καμία δεν έχει την ίδια ισχύ με τη Meta και το Threads.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα