13 Μαΐου 2024

    Νέα τάση: Το μανικιούρ που αποπνέει λάμψη και διαφάνεια

    Η βιομηχανία του μανικιούρ δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις νέες τάσεις και ιδέες που εμπνέουν την δημιουργία εντυπωσιακών νυχιών. Σε αυτή την περίπτωση, η εμπνευστής τάση είναι καταγγελτώς η μόδα και πιο συγκεκριμένα, οι διαφάνειες στα ρούχα.

    Τα τελευταία trends στο μανικιούρ έχουν ακολουθήσει τις τάσεις της ομορφιάς, με τα “glazed donut nails” και τα “lipgloss nails” να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη τάση φαίνεται να αντλεί έμπνευση από την υψηλή ραπτική και τις διαφάνειες. Οι πασαρέλες των οίκων Fendi, Miu Miu, Prada και Victoria Beckham δια χειρός σχεδιαστών είχαν γεμίσει με αραχνοΰφαντα ρούχα την προηγούμενη σεζόν, και τώρα ήρθε η στιγμή να μεταφραστούν οι διαφάνειες στο μανικιούρ.

    Αυτή η νέα τάση αποτελεί μια ιδανική εναλλακτική λύση για εσάς που δεν επιθυμείτε να φορέσετε διαφάνειες στο ντύσιμο σας, αλλά επιθυμείτε να προσθέσετε μια πινελιά λάμψης στο στιλ σας. Για να το πετύχετε αυτό, χρειάζεστε ένα βερνίκι σε μια διάφανη ή πολύ απαλή ροζ/μπεζ απόχρωση με μικρό γκλίτερ. Είναι σημαντικό το γκλίτερ να είναι σχεδόν ανεπαίσθητο για να πετύχετε το επιθυμητό “sheer sparkle” look. Επιπλέον, θα είναι καλό να έχετε προηγουμένως περιποιηθεί το σχήμα των νυχιών σας και τα πετσάκια γύρω από αυτά, προκειμένου να εξασφαλίσετε ένα κομψό αποτέλεσμα.

    Ανακαλύψτε λοιπόν την λάμψη και τη διαφάνεια του sheer sparkle μανικιούρ και προσθέστε μια ήπια λάμψη στα νύχια σας, που θα είναι εξίσου εντυπωσιακή με τις διαφάνειες που σας αρέσουν τόσο πολύ. Αυτή η τάση είναι ιδανική για όλες τις γυναίκες που αναζητούν έναν διακριτικό, αλλά εντυπωσιακό τρόπο να αναδείξουν το στιλ τους. Μην διστάσετε λοιπόν να δοκιμάσετε αυτήν την μοναδική τάση και να ξεχωρίσετε με τα λαμπερά νύχια σας!
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα