9 Μαΐου 2024

    Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Προσφέρει Μέλλον στους Νέους Στέλνοντας Ελπίδα στην Εκπαίδευση

    Ο όμιλος Hellenic Healthcare αναλαμβάνει δράσεις που προάγουν την εκπαιδευτική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων του και ενισχύει την εξέλιξη της νέας γενιάς. Μία από τις πρωτοβουλίες που υλοποίησε σε συνεργασία με την εταιρεία Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας ήταν η εκδήλωση «Ημέρα Σταδιοδρομίας». Το event πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στη The Mall Athens και απευθυνόταν σε μαθητές των Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου που είναι παιδιά εργαζομένων του Όμιλου. Η εκδήλωση προσέφερε στους νέους σημαντικές πληροφορίες για την επαγγελματική τους πορεία και τους βοήθησε να επιλέξουν το κατάλληλο μονοπάτι που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές τους.

    Ο εισηγητής της εκδήλωσης, κ. Αποστόλης Τζιανάκης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας της Orientum, παρουσίασε με θέμα τα «Επαγγέλματα του 2030». Σε αυτήν του την ομιλία ανέλυσε θέματα όπως οι αναμενόμενες συμπεριφορές των ατόμων που πετυχαίνουν, η διαμόρφωση στόχων, το εκπαιδευτικό σύστημα και ο ρόλος των πανεπιστημίων στη χώρα μας, καθώς και τις αναγκαίες κοινωνικές δεξιότητες που απαιτούνται στην αγορά εργασίας. Στη συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις των νέων μαθητών, προσφέροντας σημαντικές πληροφορίες για την ανάπτυξη και τη διαχείριση της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής τους πορείας.

    Η ομάδα Hellenic Healthcare δείχνει τη δέσμευσή της προς τους εργαζομένους της, αναπτύσσοντας ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον που τους παρέχει ευκαιρίες για ανάπτυξη, εξέλιξη και επιτυχία. Με συνεχή μέριμνα για την ευζωία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, ο όμιλος προάγει τις αξίες της καινοτομίας και της κοινωνικής ευθύνης. Στηρίζοντας τη νέα γενιά με εκπαιδευτικά προγράμματα και κατευθυντήριες οδηγίες για τις ειδικότητες του μέλλοντος, ο όμιλος επιθυμεί να διαμορφώσει ένα κατακόρυφο περιβάλλον όπου οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, να επιτύχουν τους στόχους τους και να προκαλέσουν αλλαγή.

    Η ημέρα σταδιοδρομίας που διοργανώθηκε από την Hellenic Healthcare και την Orientum αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του Ομίλου για την εκπαίδευση και την εξέλιξη των νέων γενιών. Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, η εταιρεία δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου οι νέοι θα μπορούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και την ευθύνη που απαιτούνται για να συνεισφέρουν θετικά στον εργασιακό χώρο. Ο Όμιλος Hellenic Healthcare συνεχίζει την αφοσίωσή του προς τους ανθρώπους και το μέλλον τους, προάγοντας την καινοτομία και την κοινωνική ευθύνη.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα