9 Μαΐου 2024

    Πάτρα: Αναβίωση του Urban Film LUX με Άκρως Επιβλητικές Προβολές!”

    Το Urban Film LUX επιστρέφει στην πόλη της Πάτρας, δημιουργώντας μια κινηματογραφική εμπειρία που συναρπάζει! Από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, η Πάτρα μεταμορφώνεται σε έναν ακόμη ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσφέρει στους λάτρεις του κινηματογράφου την ευκαιρία να απολαύσουν επιλεγμένες ταινίες που ξεχωρίζουν για την αριστοτεχνία και το πρωτοποριακό τους ύφος.

    Καθεβράδυ, ξεκινώντας από τις 21:30, η κινηματογραφική αίθουσα του Πάνθεον θα φωτιστεί με τις έντονες εικόνες και τις συναρπαστικές ιστορίες που εκτόξευσαν την Ευρωπαϊκή κινηματογραφική σκηνή το 2023. Το φετινό Urban Film LUX, που έχει καθιερωθεί ως θεσμός στην πόλη, διοργανώνεται από το Europe Direct Δυτικής Ελλάδας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Routelab, με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, του Ionian TV και της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας.

    Ας ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα προβολών:
    – Πέμπτη 28/3, 21:30: “Πεσμένα Φύλλα”
    – Παρασκευή 29/3, 21:30: “Στον Αδαμάντιο Πυρήνα”
    – Σάββατο 30/3, 21:30: “Αδελφότητα στο Καπνιστήριο”
    – Κυριακή 31/3, 21:30: “Η Κοινή Τουαλέτα των Εκπαιδευτικών”

    Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους, με την προκράτηση θέσεων να γίνεται στο ταμείο του Πάνθεον. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στον Διαγωνισμό Βαθμολόγησης Ταινιών, μέσω του οποίου το κοινό μπορεί να συμβάλει στην επιλογή του νικητή του Βραβείου Κοινού LUX και να κερδίσει συναρπαστικά δώρα, μεταξύ των οποίων και ένα ταξίδι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να παρακολουθήσει την τελετή απονομής του βραβείου.

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Routelab Event στο Facebook. Στο Urban Film LUX σας περιμένουμε για να ζήσετε μαζί μας την απόλυτη εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου!

    Σημείωση: Κινηματογραφική αίθουσα: Πάνθεον, Δημ.  Γούναρη 34 – Πάτρα. Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του FilmLux 2024 εδώ: [εδώ μπαίνει το link του προγράμματος σε μορφή PDF] https://www.facebook.com/RouteLabEvent
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα