9 Μαΐου 2024

    Το 8ο Rally Regularity Σικυωνίων 2024-ΙΚΤΕΟ Κιάτου: Αναβίωση της Αυτοκινητιστικής Άνοιξης”

    Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πολυαναμενόμενο 8ο Rally Regularity Σικυωνίων – ΙΚΤΕΟ Κιάτου, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024. Ένας αξέχαστος αυτοκινητιστικός αγώνας που σηματοδοτεί την έναρξη της ανοιξιάτικης σεζόν.

    Ο αγώνας Regularity θα συνδράμει στο πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ με συντελεστή 1.5 και θα περιλαμβάνει περισσότερα από 220 χιλιόμετρα, με 10 ειδικές διαδρομές και περισσότερες από 90 χρονομετρήσεις, χρησιμοποιώντας το αξιόπιστο ελληνικό σύστημα TrailTrack. Με τη σχεδίαση του αγώνα να βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος 2024 (Attica Classic Rally), η ακρίβεια θα αποτελέσει τον πυρήνα του αγώνα.

    Ταυτόχρονα, η ΟΜΑΕ έχει καταθέσει υψηλές προδιαγραφές για το Πρωτάθλημα του 2024, τις οποίες οφείλουν να ακολουθήσουν όλοι οι οργανωτές. Με λίγα χιλιόμετρα, ακριβείς μετρήσεις και προσοχή στη λεπτομέρεια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους.

    Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα περιλαμβάνει τόσο γνωστές όσο και άγνωστες διαδρομές της Κορινθίας, με τον αγωνιστικό πνευματισμό να εντυπωσιάζει σε κάθε στροφή. Τα πανέμορφα Κιάτο, Κρυονέρι, Ψάρι, Σκοτεινή, Φενεός, Μπούτσι, Μάννα και Στυμφαλία θα φιλοξενήσουν τους αξιόλογους αθλητές και τις γραμμές του τερματισμού.

    Το Σικυωνίων Rally διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Σικυωνίων, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πίστεψε στην αξία και σημασία αυτού του θεσμού. Χορηγός της εκδήλωσης είναι το ΙΚΤΕΟ Κιάτου, που στέκεται πάντα στο πλευρό του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ιδέας της αυτοκίνησης. Η επικοινωνία του αγώνα γίνεται μέσω του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ και όλων των τοπικών ΜΜΕ.

    Το 8ο Rally Regularity Σικυωνίων 2024-ΙΚΤΕΟ Κιάτου υπόσχεται για ακόμη μία φορά να προσφέρει στους συμμετέχοντες την απόλυτη εμπειρία ενός Regularity Event. Κρατήστε τις ημερομηνίες και ετοιμαστείτε για μία αυθεντική αυτοκινητιστική περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη!
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα