4 Μαΐου 2024

    Η υπόκρουσα ενός εξαιρετικού κρέατος: Επαναστατικές σάλτσες για να αναβαθμίσετε την απόλαυση!

    Το κυνήγι για την τέλεια BBQ sauce έχει τελειώσει! Πλέον, υπάρχει μια κρέμα των καλύτερων σάλτσων που κυκλοφορεί στην αγορά και αξίζει να την δοκιμάσετε. Η Ηδιστος προσφέρει μια ενδιαφέρουσα γκάμα έτοιμων μαρινάδων που συνοδεύουν τέλεια το κρέας σας και θα σας ενθουσιάσουν.

    Αν απολαμβάνετε το μαύρο σκόρδο και θέλετε κάτι πιο πρωτότυπο, δοκιμάστε την κέτσαπ από την Black Garlic Downvillage στον Βόλο. Αυτή η εκλεκτή παραλλαγή της κέτσαπ έχει ευαίσθητη γεύση και αποτελεί τέλεια επιλογή για τις μπριζόλες και τα λουκάνικα σας. Συνδυάστε την με μια καλή μαγιονέζα για ακόμα καλύτερη απόλαυση.

    Από την Tracklements, δοκιμάστε την Sweet Mustard Ketchup, ένας συνδυασμός από απαλές μουστάρδες και ολικής άλεσης με μια δόση ζάχαρης και μπαχαρικών που δημιουργεί μια τέλεια ισορροπία γεύσης. Αυτή η σάλτσα συνοδεύει άψογα μπριζόλες και λουκάνικα και εναρμονίζεται απόλυτα με μια πλούσια μαγιονέζα.

    Επίσης από την ίδια εταιρεία, μπορείτε να δοκιμάσετε την Caramelised Onion Marmelade, ιδανική για να προσθέσετε γεύση σε hot dogs ή να την ενσωματώσετε σε κρύο κρέας για σάντουιτς την επόμενη μέρα. Αν σας αρέσει το αρνί και το πρόβατο, τότε η Mint Sauce του ίδιου brand είναι η ιδανική σάλτσα για εσάς.

    Για μια εκλεκτή Dijon μουστάρδα, αναζητήστε την Grey Poupon, η οποία φτιάχνεται με την παραδοσιακή γαλλική συνταγή με λευκό κρασί. Επίσης, η μουστάρδα Maille Wholegrain αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή με ολόκληρους σπόρους σιναπιού, ξίδι και λευκό κρασί, και ταιριάζει υπέροχα με κόκκινα κρέατα.

    Αν απλώς θέλετε μια καλή κέτσαπ, προτιμήστε τη Heinz – αν είναι να φάμε junk, ας το κάνουμε σωστά! Αντίθετα με τις τυπικές αμερικανικές κέτσαπ που περιέχουν ολόκληρα αυγά, η ιαπωνική μαγιονέζα Kewpie περιέχει μόνο κρόκους, προσδίδοντας μια κρεμώδη υφή και αλμυρή γεύση που αφήνει μια πιο πλούσια αίσθηση στο στόμα. Αυτή η μαγιονέζα θεωρείται από πολλούς η καλύτερη στον κόσμο και μπορείτε να την βρείτε και στην Αθήνα.

    Για ένα εκπληκτικό μπέργκερ, δοκιμάστε το Jukeros Onion Porn, μια σάλτσα του Δημήτρη Χωματά που περιέχει καραμελωμένα κρεμμύδια και ξύδι μπαλσάμικο. Από την ελληνική εταιρεία Γουμένισσες, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα chutneys φρούτων που θα ολοκληρώσουν ιδανικά το χοιρινό και το κρύο κρέας της επόμενης μέρας. Εάν δεν είστε έτοιμοι να παιδευτείτε για να φτιάξετε την τέλεια bearnaise, τότε μια έτοιμη εκδοχή από την ίδια εταιρεία θα σας ικανοποιήσει.

    Τέλος, αν λατρεύετε τα ψητά λιπαρά κρέατα, τότε η σάλτσα chimichurri είναι ο ιδανικός σύντροφος για να τα απογειώσετε. Βρείτε την απόλυτη συνταγή στο cafedelites.com, αλλά προσθέστε μια σκελίδα σκόρδο αντί για τις τρεις-τέσσερις που παρουσιάζει η συνταγή.

    Απολαύστε το κρέας σας με αυτές τις εξαιρετικές σάλτσες και αναβαθμίστε την κουλτούρα της απόλαυσης!
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα