9 Μαΐου 2024

    Νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση λόγω εργασιών στην Αττική Οδό

    ανακοινώνει τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών που θα γίνουν στην Αττική Οδό. Από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 08/03 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 09/03, θα υπάρχουν κλεισίματα και αλλαγές στην κυκλοφορία
    Νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση λόγω εργασιών στην Αττική Οδό
    Συγκεκριμένα, οι ακόλουθες εξόδοι και είσοδοι θα είναι κλειστές:
    – Η έξοδος προς Λ. Φυλής (κόμβος 6) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
    – Η είσοδος του Κορωπίου (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα
    – Η είσοδος της Δουκίσσης Πλακεντίας (κόμβος 13) στο ρεύμα προς Ελευσίνα
    – Ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια/Ελευσίνα

    Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές διαδρομές. Για παράδειγμα, αν θέλουν να βγουν προς Λ. Φυλής, μπορούν να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Λ. Δημοκρατίας (κόμβος 7). Επίσης, αν θέλουν να μπουν από το Κορωπί προς Ελευσίνα, μπορούν να συνεχίσουν προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Τοπικές Οδούς (κόμβος Κ1) και να αναστρέψουν προς Αθήνα – Ελευσίνα. Επίσης, αν θέλουν να μπουν από τη Δουκίσσης Πλακεντίας προς Ελευσίνα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την είσοδο της Λεωφόρου Πεντέλης (κόμβος 12)
    Είναι σημαντικό οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν την σήμανση και τα όρια ταχύτητας κατά τη διάρκεια των εργασιών. Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα για την Αττική Οδό και ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόηση και συνεργασία τους.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα