3 Μαΐου 2024

    «Η απόσταση της Φιουρίοσα: Η Δική της Οδύσσεια» – Νέο τρέιλερ με τους Άνια Τέιλορ-Τζόι και Κρις Χέμσγουορθ

    Μια ακόμα ανατρεπτική περιπέτεια του κόσμου του “Mad Max Saga” είναι έτοιμη να κατακτήσει τις κινηματογραφικές μας οθόνες. Μετά το επικό “Fury Road” του 2015, η Furiosa επιστρέφει με τη δική της μοναδική ιστορία, σε ένα προπολεμικό πλάνο. Το δεύτερο συναρπαστικό τρέιλερ της ταινίας με τίτλο “Η απόσταση της Φιουρίοσα: Η Δική της Οδύσσεια” έχει αποκαλυφθεί από τη Warner Bros και η αγωνία μας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Τζορτζ Μίλερ, η ταινία υπόσχεται να μας συναρπάσει με τα απίστευτα εφέ και τις εκρηκτικές σκηνές δράσης.

    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Furiosa, αναλαμβάνει το ταλαντούχο Άνια Τέιλορ-Τζόι, που παίρνει την σκυτάλη από τη Σαρλίζ Θερόν του “Fury Road”. Στο πλευρό της, έχουμε τον εντυπωσιακό Κρις Χέμσγουορθ, που υπόσχεται να μας εκπλήξει με τη δράση και την αύρα του. Με την υποστήριξη ενός εξαιρετικού καστ, που περιλαμβάνει τους Τομ Μπούρκ, Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’, Νέιθαν Τζόουνς, Ντάνιελ Γουέμπερ και Λάσι Χιουλμ, η ταινία υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αναρχίας και επιβίωσης.

    Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ και ο Νίκ Λαθούρις, ενώ το μοντάζ ανήκει στη βραβευμένη με Όσκαρ, Μάργκαρετ Σίξελ. Η πολυβραβευμένη σχεδιάστρια κοστουμιών, Τζένι Μπίβαν, έχει επιμεληθεί την ενδυματολογία της ταινίας, ενώ τα απίστευτα εφέ είναι αποτέλεσμα της επαγγελματικής ομάδας των ειδικών εφέ του Μίλερ.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, η Furiosa βρίσκεται σε έναν κόσμο που καταρρέει και αρπάζεται από τον Green Place of Many Mothers. Αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ορδή μηχανόβιων με επικεφαλής τον Warlord Dementus, καθώς ταξιδεύει στην Έρημη Χώρα. Σε ένα από τα ταξίδια της, συναντά την Ακρόπολη που κυβερνάται από τον Immortan Joe. Καθώς οι δύο τύραννοι πολεμούν για την κυριαρχία, η Furiosa βρίσκεται ανάμεσά τους και πρέπει να επιβιώσει όλες τις δοκιμασίες για να βρει τον δρόμο για το σπίτι της.

    Η “Απόσταση της Φιουρίοσα: Η Δική της Οδύσσεια” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του επόμενου έτους. Η αναμονή μας γίνεται ακόμα πιο ανυπομονησία, καθώς παρακολουθούμε τις περιπέτειες της Furiosa, σε ένα επικό και ανεπανάληπτο ταξίδι.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα