6 Μαΐου 2024

    Η Euroleague δεν αφήνει ασχολίαστη την Meta και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ο εκνευρισμένος Γιώργος Μπαρτζώκας παίρνει το κέντρο της προσοχής”

    Το Facebook και το Instagram αντιμετωπίζουν προβλήματα λειτουργίας και η Euroleague αποφάσισε να τρολάρει την Meta με ένα gif του…εκνευρισμένου Γιώργου Μπαρτζώκα. Το απόγευμα της Τρίτης (05/03), οι δύο δημοφιλείς πλατφόρμες αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης και αρκετοί χρήστες δυσκολεύτηκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει τόσο τις κινητές όσο και τις επιτραπέζιες συσκευές, προκαλώντας απενεργοποίηση και πιθανή διαγραφή λογαριασμών χρηστών. Από την πλευρά της, η Euroleague είπε να συμμετάσχει στο “χορό” της καζούρας και τού πείραγματος προς την Meta και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με την επίσημη λογαριασμό της να αναρτά ένα tweet όπου γράφει: «Είχαμε να ποστάρουμε βίντεο στο Instagram», συνοδεύοντας το με ένα gif που απεικονίζει τον εκνευρισμένο Γιώργο Μπαρτζώκα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι οι λογαριασμοί των χρηστών έχουν απενεργοποιηθεί ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ορισμένοι λογαριασμοί μοιάζουν να έχουν διαγραφεί. Σύμφωνα με το downdetector, το πρόβλημα αφορά χρήστες παγκοσμίως.

    Η Meta αντέδρασε πρώτη, ενημερώνοντας τους χρήστες ότι η πλατφόρμα του Facebook θα είναι σύντομα και πάλι διαθέσιμη. Η εταιρεία ανέφερε ότι το Facebook είναι εκτός λειτουργίας για λόγους συντήρησης, ζητώντας υπομονή καθώς βελτιώνει τον ιστότοπο. Παράλληλα, ενημέρωσε για την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο στο Messenger, η οποία προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και προστασία στα μηνύματα και τις κλήσεις, εξασφαλίζοντας ότι μόνο οι συνομιλητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων και των κλήσεων με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο προστατεύεται από τη στιγμή που φεύγει από τη συσκευή του αποστολέα μέχρι να φτάσει στη συσκευή του παραλήπτη. Αυτό σημαίνει ότι κανένας άλλος, συμπεριλαμβανομένου της Meta, δεν μπορεί να δει ή να ακούσει το περιεχόμενο των μηνυμάτων.

    Με αυτόν τον τρόπο, η Euroleague δεν αφήνει ασχολίαστη την Meta και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, επιδεικνύοντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Μπαρτζώκα και δηλώνοντας πως είχε να ποστάρει βίντεο στο Instagram. Ενώ περιμένουμε να επιστρέψουν οι πλατφόρμες σε κανονική λειτουργία, η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο στο Messenger του Facebook προσφέρει αυξημένη ασφάλεια για τους χρήστες.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα