5 Μαΐου 2024

    Προς Πώληση Δυο Μεζονέτες

    Προς πώληση βρίσκονται δύο μεζονέτες στα προάστια της Θεσσαλονίκης. Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και αποτελεί το οικονομικό κέντρο τόσο για τον βορρά της χώρας όσο και για τα Βαλκάνια. Η πόλη έχει πραγματοποιήσει σημαντικούς μετασχηματισμούς τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να αναπτύσσεται.

    Δύο από τις αναπτυσσόμενες περιοχές της Θεσσαλονίκης είναι η Πυλαία και το Ωραιόκαστρο. Η Πυλαία βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη και απέχει μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Είναι μια περιοχή με αυξημένη παρουσία πρασίνου, χαμηλό συντελεστή δόμησης και πλούσια ποιότητα ζωής. Επίσης, προσφέρει καλά σχολεία και πολλά πάρκα και παιδικές χαρές. Το Ωραιόκαστρο, από την άλλη μεριά, βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Θεσσαλονίκης και αποτελεί ένα ανεξάρτητο Δήμο. Είναι μια περιοχή με έντονη πληθυσμιακή και οικιστική ανάπτυξη και είναι προορισμένη για οικογένειες που επιθυμούν ένα ήρεμο περιβάλλον.

    Μεζονέτα Πυλαίας – 124 τ.μ.

    Η πρώτη μεζονέτα βρίσκεται στην Πυλαία και έχει συνολική επιφάνεια 124 τ.μ. Αποτελείται από δύο ορόφους και προσφέρει θέα προς όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης και τον Θερμαϊκό Κόλπο. Ο 3ος όροφος διαθέτει καθιστικό, κουζίνα και αποθήκη, ενώ ο 4ος όροφος περιλαμβάνει 3 δωμάτια και ένα μπάνιο. Η τιμή πώλησης αυτής της μεζονέτας είναι 225.000€.

    Μεζονέτα Ωραιοκάστρου – 304 τ.μ.

    Η δεύτερη μεζονέτα βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο και έχει συνολική επιφάνεια 304 τ.μ. Αποτελείται από τρία επίπεδα και έχει κατασκευαστεί το 1996. Οι χώροι επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω εσωτερικής σκάλας. Το υπόγειο αποτελείται από βοηθητικούς χώρους, το ισόγειο περιλαμβάνει σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και W.C., ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει 4 δωμάτια, ένα μπάνιο και μια μικρή αποθήκη. Η τιμή πώλησης αυτής της μεζονέτας είναι διαθέσιμη κατόπιν προσφοράς.

    Αν ενδιαφέρεστε για κάποια από αυτές τις μεζονέτες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την doValue μέσω της πλατφόρμας ακινήτων www.altamiraproperties.gr.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα