5 Μαΐου 2024

    Ο Ίλον Μασκ αγωνίζεται με τη χρήση ναρκωτικών και η ανησυχία των συνεργατών του είναι μεγάλη”

    Ο Ίλον Μασκ, ο διάσημος επιχειρηματίας και ιδρυτής της Tesla, έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά την αποκάλυψη για τη χρήση ναρκωτικών. Η ανησυχία των συνεργατών του και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας είναι τεράστια και του έχουν ζητήσει να πάει σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης και να κάνει ένα διάλειμμα από την εργασία του για να απεξαρτηθεί από αυτές τις επιβλαβείς ουσίες.

    Ένας από τους στενούς φίλους του Μασκ, ο πρώην διευθυντής της Tesla, Λάρι Έλισον, έφτασε στο σημείο να του προτείνει να ταξιδέψει στην Χαβάη για να ξεκουραστεί από την εργασία και να βρει τρόπους να απεξαρτηθεί από αυτά τα εθιστικά ναρκωτικά. Η πρόταση αυτή έρχεται επειδή υπάρχουν αυξανόμενες ανησυχίες μεταξύ των φίλων και των συνεργατών του Μασκ για τον χειροτερεύοντα εθισμό του σε ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μασκ έχει δοκιμάσει ουσίες όπως LSD, κοκαΐνη, έκσταση και κεταμίνη.

    Οι αναφορές για τη χρήση ναρκωτικών από τον Ίλον Μασκ έχουν προκαλέσει μια “κουλτούρα πίεσης” ανάμεσα στους φίλους και τους συνεργάτες του. Υπάρχει μια προσδοκία να κάνουν χρήση ναρκωτικών παρέα με τον Μασκ για να διατηρήσουν το κοινωνικό τους κύρος. Αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία για την υγεία του Μασκ και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η χρήση τόσο σκληρών ναρκωτικών, ιδίως σε αυτήν την ηλικία.

    Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Μασκ δηλώνει ότι δεν του αρέσει να κάνει παράνομα ναρκωτικά, η χρήση του αποτελεί έναν κίνδυνο για τον ίδιο και τις εταιρείες του. Η NASA ανάγκασε τη SpaceX να δεσμευτεί ότι ακολουθεί τις ομοσπονδιακές οδηγίες για τη χρήση ναρκωτικών στον χώρο εργασίας, μετά την περιπέτεια με την μαριχουάνα σε ένα podcast του Joe Rogan. Η εταιρεία έχει δαπανήσει μεγάλο ποσό για να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους της σχετικά με τους κανόνες και τις προϋποθέσεις χρήσης ναρκωτικών.

    Οι ειδικοί προειδοποιούν για τους κινδύνους που συνεπάγεται η χρήση τόσο σκληρών ναρκωτικών σε αυξημένη συχνότητα από τον Ίλον Μασκ. Οι κινδύνοι αυτοί περιλαμβάνουν ανεπαρκείς καρδιακές λειτουργίες, ακράτεια και ψυχωτικά συμπτώματα, ιδίως σε συνδυασμό με την ηλικία του Μασκ, ο οποίος είναι 52 χρονών.

    Ο Ίλον Μασκ θεωρείται ένα από τα πολλά στελέχη της Silicon Valley που έχουν δοκιμάσει σκληρά ναρκωτικά. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπισή της. Είναι σημαντικό να δοθεί έμφαση στην αντιμετώπιση του προβλήματος και στην υποστήριξη του Μασκ για την απεξάρτησή του από τα ναρκωτικά για το καλό του και της επιχείρησής του.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα